сряда, 6 декември 2017 г.
Канелен кейк с джинджифил и семена
Имах си пак нови формички и нямах търпение да си ги пробвам.
Искаше ми се нещо различно, а дойде ли студеното време, посягам към джинджифила.
Хванах се за класиката и само замених ванилията и какаото с 1 ч.л. канела и 1/2 ч.л. джинджифил, както и 2-3 лъжици от брашното с царевично.
Вместо с традиционните орехи разнообразих вкуса с шепа микс от семена - ей тъй, за разкош.
Предполагам, че улучих много хубави яйца, защото при печенето тръгнаха да ме търсят :)
Получиха се страхотни!
...на вкус, не на вид :)
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар